arrow_upward
Col·legi

Salutació

rss feed

El COIGI és una institució que compta amb una trajectòria de més de 40 anys, durant els quals s’ha constituït com un referent per a la Professió Infermera, tenint com a màxima prioritat la defensa de la professió.

El COIGI representa a més de 3500 infermeres col·legides en tot el territori gironí, i la seva missió principal es vetllar per la protecció de la salut de les persones, promovent una praxi de qualitat que garanteixi una atenció integral, de qualitat assistencial i adequada per a la població.

La Junta de govern actual, durant els pròxims quatre anys de mandat, treballarà des del compromís, la il·lusió i la implicació de cadascun dels seus membres, per promoure el reconeixement social de la infermera, arribar les ràtios europees d’infermera per usuari i preservar la seva gestió autònoma.

Us animem a formar part d’aquest projecte mitjançant la formació de grups de treball, comissions i participant activament en els actes i activitats que es facin i als qual les vostres iniciatives seran benvingudes. És important, per a nosaltres, l’ajut i el suport dels col·legiats ja que sou la raó de ser d’aquesta institució.


Alícia Rey, Presidenta del COIGI
Novembre del 2018

MISSIÓ, VISIÓ i VALORS

MISSIÓ

El Col·legi d’Infermeres/rs de Girona és l’òrgan que regula i vetlla per tal que l’exercici professional es regeixi sota criteris ètics i morals, sigui quina sigui la seva especialitat. Treballa amb la mirada posada en la protecció de la salut de les persones, promovent una praxi de qualitat que garanteixi una atenció integral, de qualitat assistencial i adequada per a la població.


VISIÓ

Ser l’entitat referent en la defensa dels interessos professionals dels col·legiats infermeres/rs de les comarques de Girona i agent actiu que vetlla per l’evolució de futur de la professió infermera.


VALORS

MOTIVACIÓ – PROFESSIONALITAT

ACCESSIBIBILITAT – RECERCA I INNOVACIÓ

COMPROMÍS - INDEPENDÈNCIA

INFLUÈNCIA – RESPONSABILITAT

PARTICIPACIÓ – TRANSPARÈNCIA

IGUALTATEstatus col·legials

Estatuts col·legials  vigents i aprovats per Resolució JUST/1118/2010, de 12 d'abril de 2010  i Resolució de modificació dels Estatuts del COIGI, de 3 de març (DOGC núm. 7597, publicat el 12/04/2018).Junta Col·legial

Sra. Alícia Rey Miguel

rss feed

Presidenta

DUI per la Universitat Central de Barcelona des del 1986. Ha treballat en la Mutua de Terrassa, Hospital Clínic i Clínica Figueres fins que a l'abril del 1987 comença a l'Hospital Comarcal de Figueres en el Servei de Nefrologia. Des d'aleshores és infermera nefrològica amb el curs d'especialitat de la SEDEN (Societat Espanyola d'Infermeria Nefrològica). Postgrau en Gestió per la Universitat de les Heures (Barcelona) any 2006.  Màster en gestió per la UB. Actualment treballa a la Unitat de Diàlisi de l'Hospital Comarcal de Figueres on és Supervisora des de l'any 2005.

És Presidenta de la Junta de Govern, des del 21 de juny de 2018.Sra. Sílvia Bardalet Viñals

rss feed

Vicepressidenta

Infermera especialista en Infermeria del Treball, amb títol tècnic superior en prevenció de riscos laborals. Des de fa més de 15 anys treballa com a infermera al Servei de Prevenció de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS), on desenvolupa tasques de promoció i prevenció de la salut entre els seus professionals. És diplomada en Infermeria per la Universitat de Barcelona i compta amb els postgrau d’Infermeria Comunitària, Infermeria en Salut Mental i en Gestió de Serveis d’Infermeria. Des del 2006 forma part de la Junta de Govern del Col·legi d’Infermers/eres de Girona, on durant vuit anys va ser vicepresidenta. Actualment és vicepresidenta de la Junta de Govern i la seva tasca es centra especialment en les àrees de comunicació, accions dirigides a les infermeres per impulsar la prevenció i la promoció de la salut. Defensa fermament la corporació com un punt de trobada i d’unió per promoure la visibilitat infermera. 

És Vicepresidenta de la Junta de govern, des del 21 de juny de 2018

Sra. Cristina Montero Parés

rss feed

Tresorera

Diplomada en Infermeria per la Universitat de Girona l'any 2000 i col·legiada al Col·legi Oficial de d'Infermers/eres de Girona des de llavors. Ha desenvolupat la seva carrera professional en l'àmbit de l'atenció hospitalària, en unitats d'hospitalització, reanimació post-quirúrgica i actualment a l'hospital de dia oncològic. Màster en Infermeria Oncològica per la Universitat de Barcelona (2010-2012)

És la Tresorera de la Junta de Govern del Col·legi des del 21 de juny de 2018.Sra. Montserrat Jover

rss feed

Secretària

Diplomada per la Universitat Autònoma de Barcelona a la promoció 94-97. Postgrau d'Infermeria Comunitària per la Universitat Autònoma de Barcelona a la promoció 99- 00. Màster en Promoció de la Salut per la UdG. Postgrau d'Infermeria Pediàtrica per la Universitat de Girona a la promoció 01-02. Treballa a l'Atenció Primària al CAP de Can Gibert del Pla fent tasques assistencials i treball Comunitari.  

És Secretària de la Junta de Govern des del 21 de juny de 2018.

Sr. Pedro Roura Martí

rss feed

Vocal 1r

Diplomat en Ciències de la Salut (Grau en Infermeria) Infermeria UAB. Llicenciat en Ciències Religioses. Facultat de Teologia de Catalunya. Màster de Bolonya en Promoció de la Salut. Universitat de Girona. Departament d'Infermeria. Màster en Gestió en Serveis d'Infermeria UB. Màster en Drogodependències i Sida. Institut d'Investigació en Ciències Socials ACIPAIS. Professor associat de la Facultat d'Infermeria de la Universitat de Girona. Professor col·laborador de la Universitat de Barcelona, Formació Continuada i IL-3. Treballa com a infermer assistencial en l'Àrea de la Salut 30 anys, dels quals 22 a l'àrea de Medicoquirúrgica (oncologia - hematologia) de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona.

És Vocal 1r. de la Junta de govern des del 21 de juny de 2018Sra. Francesca Abulí Picart

rss feed

Vocal 2ª

Diplomada en infermeria per la Universitat de Girona des de l'any 1985 i col.legiada al Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de Girona des de llavors. Màster Universitari d'Investigació de la Universitat Complutense de Madrid i Postgrau en Gestió de Serveis Sanitaris de la Universitat de Girona. Ha desenvolupat la seva carrera professional des de l'any 1985 a l'Hospital de Figueres, on ha exercit de Supervisora del Servei de Medicina Interna des de l'any 1990 fins al 2005. Des de l'any 2005 desenvolupa la seva tasca professional com a Directora d'Infermeria de la Fundació Salut Empordà.

  És Vocal 2ª. de la Junta de govern des del 21 de juny de 2018.

Sra. Margarida Franch Ferrer

rss feed

Vocal 3ª

Diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona,1993-1995. Postgrau en Atenció Hospitalària Urgent, per la Universitat de Girona, promoció 1996- 1997. Postgrau en Infermeria Comunitària, per la Universitat Autònoma de Barcelona, promoció 1998-1999. Postgrau en Infermeria Geronto-Geriàtrica en l'Atenció Primària, per les Heures - Universitat de Barcelona-2000. Postgrau en Infermeria Pediàtrica,  per la Universitat de Girona, promoció 2000-2001. Ha desenvolupat la seva tasca assistencial com a infermera en l'Atenció Primària fins el 2005. Especialista en Infermeria Obstetrico-Ginecològica, a la Unitat Docent de Barcelona 2005-2007. Formada en assistència a parts a domicili 2005-2007. Sòcia- fundadora de l'Equip Mudra, equip d'acompanyament a la maternitat i criança. Actualment treballa com a llevadora, assistint i acompanyant parts a domicili.

És Vocal 3a de la Junta de govern des del 21 de juny de 2018Sra. Natàlia Ventura

rss feed

Vocal 4ª

Diplomada en Infermeria (UdG,1995) i Llicenciada en Antropologia Social i Cultural (UCAM,2009). Ha treballat a l’àmbit hospitalari (1995-2000), l’àmbit comunitari (2001 fins l’actualitat) i desenvolupat càrrecs de gestió (2007-2011). Actualment és infermera de Pediatria, Infermera de Salut i Escola i Referent de Qualitat de l’EAP Sils. A l’any 2000, va realitzar el CADI (UB/IES), Postgrau d’Atenció d'infermeria a la persona amb malaltia de càncer (UdG), Postgrau de Cures d'infermeria en el Malalt Crònic(UdG), Postgrau en atenció Prehospitalària Urgent (UdG). Com a docent ha fet de tutora de pràctiques clíniques hospitalàries i comunitàries a alumnes de Universitat de Girona i d’infermeria Comunitària a alumnes de Universitat de Vic. També ha impartit classes a la Universitat de Vic (Comunitària III -Programa informàtic e-CAP, Gestió d'Infermera, Mòdul IV Diploma Gestió d'Infermeria, Diploma de postgrau en Infermeria en Salut Comunitària, Infermeria en Salut Comunitària, Gestió d'infermeria, Mòdul IV Gestió del lideratge).

És Vocal 4a. de la Junta de govern des del 21 de juny de 2018.

Sra. Pilar Galeas

rss feed

Vocal 5ª

DUI (1992) i tècnic superior en anàlisi clíniques (1989). Directora i professora d'un taller de geriatria ocupacional de l'ajuntament de St. Feliu de Guíxols (2003). Delegada de prevenció de riscos durant 3 anys a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona. Ha exercit la Infermeria a l'àmbit de l’atenció primària durant 3 anys i a l'Hospital Univ. Dr. J. Trueta durant 22, passant per tots els serveis d'hospitalització, urgències i oncologia i actualment és infermera dels serveis de traumatologia i otorrinolaringologia i membre del CEA d’aquest hospital. Formada en els postgraus d'atenció prehospitalària urgent, nutrició i alimentació, malalt crític i CADI.

És Vocal 5a. de la Junta de govern des del 21 de juny de 2018.Sra. Carme Pastor

rss feed

Vocal 6ª

Diplomada en infermeria per la UdG (1992). Postgrau d’infermeria pediàtrica per la UdG (1995), Post-Grau Nivell superior en Prevenció de riscos laborals en les especialitats d’higiene industrial, psicologia i ergonomia per la IL3 (2009), PLD-Programme for Leadership Development. Esade (2015), Màster oficial de Gestió i Lideratge en serveis d’infermeria per la UB (2018), docent en diferents formacions d’actualització per infermeres i auxiliars de geriatria i a escoles. Experiència professional: Infermera de pediatria, neonats i UCI pediàtrica (H.Josep Trueta/ H.Sant Jaume Olot), Infermera a obstetrícia, ginecologia i convalescència (Hospital Sant Jaume Olot), infermera, coordinadora i membre de l’equip directiu (Residència Montsacopa Olot), directora de residencia, sociosanitari i pisos amb serveis (Olot) i Directora Infermera Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

És Vocal 6a. de la Junta de govern des del 21 de juny de 2018.

Sra. Natalia Samper

rss feed

Vocal 7ª

Diplomada universitària en Infermeria l’any 1990 per la Universitat de Barcelona. Té formació de Postgraus en Atenció prehospitalària urgent (1997), CADI(2001), Malalt Crònic (2001), Infermeria Gerontologia i Geriàtrica (2002), Infermeria Clínica (2002), Atenció d’Infermeria al Malalt Cardiològic (2003). Va començar la carrera d’infermeria a Barcelona, al servei de reanimació d’urgències de l’Hospital de Bellvitge, després va continuar com a infermera d’urologia i andrologia en la Fundació Puigvert. Al 1993 es trasllada a Girona i comença a treballar a l’hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona com infermera general en molts diferents serveis (cirurgia, urgències, neurologia, traumatologia, urologia, unitat coronaria), restant finalment com a infermera en l’àrea de Cures Intensives. Ha realitzat formació continuada en el sector de cures intensives i també ha col·laborat amb el col·legi d’infermeria de Girona (COIGI), com a membre de la Comissió de Teràpies Complementàries.

És vocal 7a. de la Junta de govern des del 21 de juny de 2018.Atenció al ciutadà


Mitjançant el correu electrònic convidem als ciutadans fer arribar les seves observacions i suggeriments i donar eines als col·legiats per poder valorar-les i actuar per les vies que consideren oportunes.

Les adreces electròniques de contacte són les següents:
coigi@coigi.cat · gicoi@coigi.cat
És obligatori posar el nom i cognoms del remitent i el seu D.N.I., no es respondrà cap correu que no estigui degudament identificat.

NOTA INFORMATIVA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades subministrades per Vè., quedaran incorporats en un fitxer automatitzat, titularitat del Col·legi Oficial d'Infermeres/ers de Girona amb la finalitat de prestar els serveis i demandes que ens sol•licita.
Així mateix li informem i vostè ens autoritza a la comunicació o cessió de dades personal a les administracions públiques establertes per llei i a altres entitats amb les quals s’han establert convenis de col·laboració sempre amb la finalitat de prestació de serveis per al col·lectiu de col·legiats.
La informació personal recollida és emmagatzemada en una base de dades propietat del Col·legi Oficial d'Infermeres/ers de Girona, qui assumeix les mesures d'àmbit tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i resta de legislació aplicable.
En qualsevol moment Vè. pot exercir el dret a accedir, rectificar i, si escau, cancel·lar les dades de caràcter personal, mitjançant comunicació escrita dirigida Col·legi Oficial d'Infermeres/ers de Girona, amb domicili al C/ Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004),. També pot contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a coigi@coigi.cat / gicoi@coigi.cat. Sempre adjuntant el DNI.