arrow_upward

I Jornada d’Infermeria i Responsabilitat Política, “Dona, infermera i política”

rss feed

I Jornada d’Infermeria i Responsabilitat Política, “Dona, infermera i política” que organitza la Societat Catalano Balear d’Infermeria el proper dia 3 d’Octubre a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears

Resum de les III Jornades de Teràpies Complementàries de Girona

rss feed

Diada de la Infermera 2019

Passat, present i futur de la professió d'infermeria, eix de la celebració de la Diada de la Infermera

Prop d'un centenar de professionals de la infermeria van participar el 16 de maig de 2019 a la Diada, en què es va donar la benvinguda a les noves promocions d'infermeres i infermers i es va retre un homenatge a les infermeres jubilades el 2018.

“1a. Jornada d’Escoles d’Educació Especial i Escoles Ordinàries amb SIEI

Integrant la infermera escolar en la cura de la salut dels nostres alumnes”
Sant Gregori, 27 de juny 2019
Organitza: ACIS

Canvi de dates congrés SEEGGLa Sociedad Española de Enfermería Geriátrica y Gerontológica debido a la macro OPE de Enfermería que se celebrará el próximo 12 de mayo de 2019 se ha visto en la necesidad de cambiar las fechas de realización del XVI Congreso Nacional de la SEEGG.La Sociedad Española de Enfermería Geriátrica y Gerontológica debido a la macro OPE de Enfermería que se celebrará el próximo 12 de mayo de 2019 se ha visto en la necesidad de cambiar las fechas de realización del XVI Congreso Nacional de la SEEGG.Les rogamos, si ya lo habían publicado en sus respectivas revistas y medios de difusión a los colegiados puedan hacer la rectificación pertinente.


XVI CONGRESO NACIONAL DE LAS SEEGG
 • Lema: De los cuidados geriátricos a los cuidados gerontológicos
 • Fecha:30 y 31 de mayo de 2019
 • Sede: HOTEL SANTEMAR
 • Calle Joaquín Costa, 28
 • 39005 Santander
 • Cantabria
 • Fechas de interés:22 de marzo de 2019
 • Fin del plazo de envío de comunicaciones:22 de marzo de 2019
 • Fin de la cuota de inscripción reducida:15 de abril de 2019
 • Fecha límite de recepción de trabajos para el Certamen Fotográfico SEEGG:15 de abril de 2019
 • Inauguración del congreso:30 de mayo de 2019
Más información en: http://bocemtium.com/seegg/2019/

JORNADA D’INFERMERIA In’18El passat 21 de novembre del 2018, es va celebrar la Jornada d’Infermeria In’18. Amb el títol “Altres mirades infermeres” durant la jornada, la Gna. Teresa Forcades va impartir la conferència inaugural i vàries infermeres i infermer van poder mostrar als assistents la feina que desenvolupen diàriament en àmbits tant diversos com desconeguts com són els centres penitenciaris, els centres de discapacitats intel·lectuals, salut mental o una base militar. Durant tot matí es van succeir les presentacions professionals amb activitats més lúdiques.

La novetat d’aquesta jornada, sens cap dubte ha estat la inclusió de la celebració de l’assemblea general informativa al final de la Jornada. D’aquesta manera, la Junta de govern vol complir amb un dels punts del programa electoral del passat més de juny, visualitzar molt més la gestió col.legial i fer-la més pròxima al col·legiat. Amb aquest nou format d’assemblea, s’ha aconseguit un major nombre d’assistents a aquest tipus de reunions.

Us convidem a veure el vídeo resum de la Jornada