arrow_upward

Jornada Interdisciplinar de Promoció de la Salut

rss feed

Junts sumem en la promoció de la salutDissabte 25 d’abril del 2020
Casa de Cultura de GironaSecretaria tècnica:
Sra. Laura Rivera
tel. 972 208800
A/e: jornadasalut2020@gmail.comwww.promosalutgirona.org

1a. Jornada d’Investigació i Recerca

rss feed


Consulteu el programa
Inscripció gratuïta. Termini: 25 de febrer del 2020
Envieu un correu a gicoi@coigi.catTecnologia+Innovació=Projecció Infermera Girona, 20 de novembre de 2019

rss feed

Resum de les III Jornades de Teràpies Complementàries de Girona

rss feed

Diada de la Infermera 2019

Passat, present i futur de la professió d'infermeria, eix de la celebració de la Diada de la Infermera

Prop d'un centenar de professionals de la infermeria van participar el 16 de maig de 2019 a la Diada, en què es va donar la benvinguda a les noves promocions d'infermeres i infermers i es va retre un homenatge a les infermeres jubilades el 2018.

JORNADA D’INFERMERIA In’18El passat 21 de novembre del 2018, es va celebrar la Jornada d’Infermeria In’18. Amb el títol “Altres mirades infermeres” durant la jornada, la Gna. Teresa Forcades va impartir la conferència inaugural i vàries infermeres i infermer van poder mostrar als assistents la feina que desenvolupen diàriament en àmbits tant diversos com desconeguts com són els centres penitenciaris, els centres de discapacitats intel·lectuals, salut mental o una base militar. Durant tot matí es van succeir les presentacions professionals amb activitats més lúdiques.

La novetat d’aquesta jornada, sens cap dubte ha estat la inclusió de la celebració de l’assemblea general informativa al final de la Jornada. D’aquesta manera, la Junta de govern vol complir amb un dels punts del programa electoral del passat més de juny, visualitzar molt més la gestió col.legial i fer-la més pròxima al col·legiat. Amb aquest nou format d’assemblea, s’ha aconseguit un major nombre d’assistents a aquest tipus de reunions.

Us convidem a veure el vídeo resum de la Jornada