arrow_upward

Màster en Atenció oncològica integral (1a ed.), i Diploma de Postgrau en Atenció Integral a la Persona amb Càncer (1a ed.)

L’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Facultat de Medicina i la Facultat d’Infermeria de la UdG, ens plau fer-vos arribar informació d’un Màster en Atenció oncològica integral (1a ed.), i Diploma de Postgrau en Atenció Integral a la Persona amb Càncer (1a ed.) que es realitzarà el proper Curs Acadèmic 2019-2020.

Aquest màster pot ser d’interès pels professionals col·legiats, atès que el seu objectiu principal és millorar les competències en l’exercici professional de l’atenció a la persona amb càncer i la seva família.

Màster Universitari en Promoció de la Salut

Un any més, la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona ofereix una nova edició del Màster Universitari en Promoció de la Salut que proporciona una formació multidisciplinària que aporta una visió positiva de la salut i dels seus determinants, i noves estratègies per assolir els reptes que es plantegen en el sistema sanitari i social, incorporant sistemàticament la promoció de la salut. També facilita als professionals de la salut una formació especialitzada que els permet millorar l’atenció a la persona en els diferents àmbits i serveis; els capacita per dissenyar, executar, analitzar, avaluar i difondre programes; fomenta la implementació i adaptació de la recerca vinculada a la promoció de la salut i dóna accés al doctorat.

Donat l’impacte d’aquesta formació pels professionals i les organitzacions sanitàries del nostre territori, us demanem tingueu a bé fer difusió del Màster en la vostra institució tot esperant poder comptar amb professionals que vulguin ampliar la seva formació oficial postgraduada. Per a més informació consultar a:

Curs d'Estiu Principals Problemes de Salut en les Crisis Humanitàries: Descripció i Estratègies de Resposta” (1 ECTS)

Organitzat per la Cooperativa Humanitària i la Facultat d’Infermeria i que es fa des de la Fundació de la UdG.

Els objectius del curs són descriure els principals problemes de salut presents en les crisis humanitàries i la resposta clínica i operacional que s'ha de donar i reconèixer les principals malalties tropicals a les quals s'exposa el personal expatriat i les presents al nostre territori.

Aquest curs està adreçat directament a futurs professionals i a professionals que considerin l’acció humanitària com una possible orientació laboral o que tinguin interès en aquesta temàtica.

Els professors del mateix són persones amb molta experiència en aquest àmbit, amb una llarga trajectòria professional en cooperació internacional i el treball amb refugiats.

El curs tindrà lloc a la Facultat d’Infermeria del 1/07/2019 al 5/07/2019, de dilluns a divendres de 15:30 a 19:30 h.

El preu és de 65€

Per a més informació i inscripcions:

7è Simposi Concha Colomer “Implementing Sustainable Development Goals for Healty Local Governance”

5 de juliol de 2019 - de 9h a 13h - Parc Científic i Tecnològic de la UdG el

Organitzat en el marc de la 28è edició de l’ETC-PHHP Summer Course impulsat per l’European Training Consortium in Public Health and Health Promotion del qual la Càtedra de Promoció de la Salut en forma part.

Adjuntem el programa del simposi, que comptarà amb servei de traducció simultània, i aprofitem per animar-vos a presentar les vostres comunicacions.

28è ETC-PHHP Summer Course 2019 organitzat per l’ European Training Consortium in Public Health and Health Promotion.

Girona, 14 al 26 de juliol del 2019 tindrà lloc, a la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona, el 28è ETC-PHHP Summer Course 2019 organitzat per l’ European Training Consortium in Public Health and Health Promotion. Us adjuntem el programa del curs i us animem a participar-hi. El curs es fa, però comptarem amb servei de traducció.