arrow_upward

Jornada de Sant Joan de Déu

rss feed


Organitza: Comissió de Jubilats


Ruta dels Americans a Sitges (Garraf)


Dimarts, 17 de març del 2020Crida per participar en l’estudi sobre la qualitat de vida laboral de les infermeres de Catalunya

rss feed


Aquest estudi vol determinar quin és el diagnòstic actual de la qualitat de vida laboral de les infermeres per proposar accions que puguin millorar-la.


Respon al qüestionari de l’estudi (enllaç / Call to action)https://es.surveymonkey.com/r/9HZKVDW

Llegir més

1a. Jornada d’Investigació i Recerca

rss feed


Consulteu el programa Inscripció gratuïta. Termini: 25 de febrer del 2020 Envieu un correu a gicoi@coigi.cat1a. Taula Rodona sobre Cooperació Infermeria i ONGs de Girona

rss feed


Sala d’actes del COIGI.
Dimecres, 19 de febrer del 2020
17.00 a 19.00 hores
Inscripció gratuïta a gicoi@coigi.cat

Programa

CatSalut, COMG i COIGI signen un conveni per potenciar la formació continuada entre els professionals sanitaris

rss feed


Totes les entitats proveïdores del SISCAT a la Regió Sanitària Girona col·laboren en dur a terme les actuacions que es desprenen del conveni

Programa Retorn

rss feed


A partir de l’1 de gener del 2020, els col·legiats de Girona ja es poden beneficiar de tots els serveis que el Programa Retorn de la Fundació Galatea ofereix.

Entre els programes que la Fundació Galatea promou figuren els programes assistencials PAIMM, RETORN, ASSIS, ITACA, PSYQUE, SUPORTS, APOL·LÒNIA I AFI.

Actualment en formen part els Col·legis Oficials d’Infermeres de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Telèfon del Programa Retorn: 902 161 050

Llegir més

Ja ha sortit publicat un nou número de la revista Actualitat Infermera

rss feed


En aquest nou número, us presentem tota l’activitat col·legial que hem fet durant aquest semestre. També parlem sobre lactància materna, la grip i la prescripció infermera, entre altres temes que segur que els trobareu interessants.

Nota de premsa del coigi sobre la ubicació de l’hospital

rss feed

Posicionament del Col·legi Oficial d’Infermeres/rs de Girona sobre la futura ubicació de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta


Tecnologia+Innovació=Projecció Infermera Girona, 20 de novembre de 2019

Prescripció infermera. I ara què?

rss feed


Hem creat un nou apartat sobre la Prescripció Infermera, hi trobaràs totes les novetats i enllaços sobre la prescripció infermera

ES PREVEU QUE AQUEST ANY ES CONVOQUI LA PROVA EXCEPCIONAL DE L’ESPECIALITAT D’INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA

rss feed
Només podran realitzar aquesta prova les infermeres que ho hagin sol·licitat prèviament. Actualment el tràmit està tancat.La Comissió Mixta, prevista en el Reial Decret 450/2005, de 22 d'abril, sobre especialitats d'infermeria està avaluant els nombrosos expedients presentats per a l'accés a l'especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària. Fins que no es finalitzi l'anàlisi de tots els expedients no es convocarà la data de la prova teoricopràctica.Si voleu consultar l’estat del vostre expedient i no sabeu com fer-ho, us adjuntem les instruccions.

Prepara la prova de l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària amb l'AIFICC

El COIGI ha signat juntament amb l'AIFICC un conveni de col.laboració perquè les infermeres i els infermers que es presentin a la prova excepcional de l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària es puguin preparar amb el CURS D'ACTUALITZACIÓ PRÀCTICA EN INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA FAECAP.2a. edició del concurs de fotografia "La infermera la teva aliada per deixar de fumar"

Des de l'1 d'abril fins el 21 de juny de 2019 pots participar-hi. Comparteix una imatge, un vídeo, una frase, una experiència o aprenentatge, un repte, un desig relacionat amb com ajudes a prevenir les malalties del tracte respiratori relacionades amb el tabacEl Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya ha publicat el document “Estàndards de coneixement en el Grau d’Infermeria pels àmbits d’interacció”.

Aquest document elaborat pel Col·legi d’infermeres i Infermeres de Barcelona i adoptat pel Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya, conté la llista de medicaments, subjectes o no a prescripció mèdica, que s’ha pogut constatar formen part de la pràctica infermera habitual en l’àmbit de cura de ferides, estomes, dolor i emergències. En el document s’evidencia el curs, l’assignatura i la universitat on es proporciona la formació en el Grau d’Infermeria. Aquest treball respon als requeriments d’identificació dels estàndards de coneixement que exigeix el projecte de Decret pel qual es regulen les condicions i les normes d’organització per a l’exercici de la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d’ús humà per part de les infermeres i els infermers, elaborat des del Departament de Salut i en tràmit d’aprovació.