arrow_upward

Nou Plenari del Consell d’Infermeres i Infermers de Catalunya
rss feed

Estrella Martínez és la nova degana de la institució i Cristina Montero, tresorera de la Junta de Govern del COIGI, és la nova vicedegana.


El passat 16 de setembre del 2020, el Consell d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIC) ha renovat el seu plenari. El deganat de la l’entitat, amb representació dels quatre col·legis professionals d’infermeres i infermers catalans, l’ocupa Estrella Martínez, per designació del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) i assumeix el videganat, Cristina Montero i que fins ara era consellera per Girona. Alícia Rey i Natàlia Ventura.


Més informació
Sense la presència d’infermeres a les escoles, proliferaran els rebrots i l’Atenció Primària corre el risc de saturació
rss feed

“La lluita contra la COVID-19 passa per apostar per la infermeria escolar o hi haurà rebrots i el país s’enfrontarà a una segona onada de contagis molt perillosa” Així es manifesta el president del Consejo General d’Infermeria, Florentino Pérez.


L’organització col·legial remarca la importància que les escoles incorporin infermeres a les seves plantilles per tal de fer un seguiment adequat dels casos de COVID-19. Es tracta d’una prioritat de salut pública i que garantitzi la seguretat dels alumnes i els professors.


El Consejo General d’Infermeria fa anys que reclama la implantació de les infermeres a les plantilles dels centres docents públics i privats i, en aquests moments, significaria una descàrrega de responsabilitats per a l’Atenció Primària.


NOTA DE PREMSA COMPLERTA

POSICIONAMENT INFERMERIA
Els Col·legis professionals d'Infermeria de Catalunya, guanyadors del Premi Talent d'Honor a la Solidaritat 2020
rss feed

Els professionals d’Infermeria de Catalunya han estat guardonats amb el Premi d’Honor de Solidaritat Talent Cambra 2020 per la solidaritat, la capacitat de treball, la professionalitat i l'empatia de tots aquells que treballen cada dia, amb vocació abnegada, en el sector de la Salut. La recent pandèmia de la covid_19 ha posat en valor la seva tasca assistencial i també de suport afectiu als pacients.

Entrevista a Estrella Martínez, candidata a degana del Consell de Col.legis Oficials d’Infermeria de Catalunya:


https://www.elnacional.cat/ca/branded/estrella-martinez-la-gent-cura-mateix_525741_102.html

El COIGI s’adhereix al Decàleg dels professionals de la salut per a la reforma del Sistema de Salut de Catalunya
rss feed

El document és fruit una prospecció dels “efectes devastadors de la crisi sanitària sobre un sistema de salut escurat i amb mancances estructurals que només s’ha salvat per la fortalesa de la naturalesa intrínseca que defineix la cura de les persones i la capacitat de treball en equip de les diferents professions sanitàries que ens hem alineat per minimitzar l’impacte del coronavirus sobre la població”, han manifestat fonts del Consell.


Enllaç: https://www.consellinfermeres.cat/ca/noticies/el-consell-dinfermeres-de-catalunya-sadhereix-al-decaleg-dels-professionals-de-la-salut-per-a-la-reforma-del-sistema-de-salut-de-catalunya/

Especial COVID-19
rss feed

Coincidint amb l’inici de la Fase 2, us presentem un nou número de la revista Actualitat Infermera , dedicat a la COVID-19.


Aprofitem per agrair la seva participació, a totes les persones que han col·laborat en aquest número, amb el seus testimonis.Revista Especial COVID-19
UNESPA. Assegurança per als professionals sanitaris afectats per la COVID-19
rss feed

Si has estat de baixa per la COVID-19 aquesta assegurança t’ho ofereix GRATUÏTAMENT una ajuda econòmica.

Informació:
De dilluns a dijous, de 8 a 19 hores
Divendres, de 8 a 18:30 hores
Tel. 93 014 10 54


Per a més informació: https://www.unespa.es/que-hacemos/coronavirus/

Video commemoratiu del Dia Internacional de la infermera 2020
Anunci mesures econòmiques COVID-19
rss feed

Fent front a la Crisi del COVID-19 amb ajuts econòmics

Llegir més
Carta oberta de la presidenta del COIGI
Comunicat conjunt del COIGI i el COMG
rss feed


El COIGI i el COMG denuncien la falta d’EPIs i de material per fer proves diagnòstiques del COVID-19


Demanem que a tots els professionals sanitaris que treballen en l'atenció als malalts en tots els centres de salut, hospitals i centres geriàtrics, se'ls faciliti de manera urgent els equips de protecció individuals per facilitar la seva tasca de cura i evitar la principal via de contagi directa amb els pacients.


Llegir més
Seminari d'actualització en el pla de resposta davant el COVID-19
rss feed

Aquest seminari té una durada de 2 hores en modalitat online i forma part de l’activitat formativa que s’integra en el Pla d’Actuació del Consejo General d’Infermeria del COVID-19.Llegir més
Informació sobre el coronavirus a Catalunya
rss feed

Seguiu puntualment la informació actualitzada del Coronavirus a Catalunya a través del Canal Salut


Hi trobareu el procediment d’actuació i altres informacions d'interès, que s’aniran actualitzant puntualment.


Us recordem la necessitat de proveir-vos dels equips de protecció individual que es detallen en el procediment esmentat anteriorment.

Tres ONGs d'infermeres/rs de les comarques gironines exposen els seus projectes

rss feed

El seu objectiu és contribuir a garantir el dret a la salut a aquelles persones que per la seva vulnerabilitat no poden accedir a les cures.

Llegir més

CatSalut, COMG i COIGI signen un conveni per potenciar la formació continuada entre els professionals sanitaris

rss feed


Totes les entitats proveïdores del SISCAT a la Regió Sanitària Girona col·laboren en dur a terme les actuacions que es desprenen del conveni

Programa Retorn

rss feed


A partir de l’1 de gener del 2020, els col·legiats de Girona ja es poden beneficiar de tots els serveis que el Programa Retorn de la Fundació Galatea ofereix.

Entre els programes que la Fundació Galatea promou figuren els programes assistencials PAIMM, RETORN, ASSIS, ITACA, PSYQUE, SUPORTS, APOL·LÒNIA I AFI.

Actualment en formen part els Col·legis Oficials d’Infermeres de Barcelona, Lleida i Tarragona.

Telèfon del Programa Retorn: 902 161 050

Llegir més

Prepara la prova de l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària amb l'AIFICC

El COIGI ha signat juntament amb l'AIFICC un conveni de col.laboració perquè les infermeres i els infermers que es presentin a la prova excepcional de l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària es puguin preparar amb el CURS D'ACTUALITZACIÓ PRÀCTICA EN INFERMERIA FAMILIAR I COMUNITÀRIA FAECAP.