Acte de reconeixement del V Premi a la Trajectòria Professional 2020 a la Dra. Carme Bertran

Divendres, 5 de novembre de 2021

Bases Premi a la Trajectòria Professional 2020
Bases Premi a la Trajectòria Professional 2020

El proper divendres 5 de novembre de 2021, tindrà lloc l'acte de reconeixement del V Premi a la Trajectòria Professional a la Dra. Carme Bertran Noguer.

A causa de la situació de la Covid-19, l’acte d’entrega del premi, ens vam veure obligades a ajorna-ho al 2020.

Amb aquest premi, arribem a la 5ª. Edició del Premi de la Trajectòria Professional. Un premi que té com objectiu projectar el perfil professional de la infermera a través d’un reconeixement públic a qui fan o han fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera en tots els àmbits, i que contribueixen al seu creixement, a la seva revalorització i a la seva projecció social.  

Per atorgar aquest premi, els col·legiats van poder presentar, entre el 15 d’abril i el 15 de setembre, les seves candidates i un jurat format per la Presidenta del COIGI, dos membres de la Junta de Govern i, quatre persones més, infermers/infermeres col.legiats de Girona, coneixedors de la situació de la professió s’encarreguen de valorar les candidatures i nominar la guanyadora o guanyador.

Aquest any, s’ha escollit la Dra. Carme Bertran i Noguer, professora Titular d’Universitat del Departament d’Infermeria de la Universitat de Girona. És infermera, llicenciada en Antropologia Social i Cultural a la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora per la Universitat de Girona. Imparteix docència en la Facultat d’Infermeria en els estudis de grau i màster així com en altres Universitats catalanes, i pel que fa a  la seva trajectòria de recerca i transferència, comentar que és membre del Grup de Recerca Salut i Atenció sanitària, grup reconegut per la Generalitat de Catalunya i investigadora activa de la UdG. També compte amb activitat investigadora acreditada i la seva participació en projectes de recerca, tesis doctorals, treballs de recerca, comissions avaluadores, etc. és àmplia i destacable així com la seva producció científica i de difusió.

Si esteu interessats en assistir a l'acte, confirmeu la vostra assistència per correu electrònic a coigi@coigi.cat