Trobades de Salut Púbica 2021

Consorci de Salut i Social de Catalunya

Trobades salut pública
Trobades salut pública

Ens plau presentar-vos el nou programa de les Trobades de Salut Pública del CSC 2021, que continuarà abordant temes d'actualitat en salut pública, i considerant el context actual de la pandèmia de la COVID-19. Així, abordarà la relació entre vacunes i malalties (re)emergents;  la salut mental des de la salut pública i l’administració amb la presentació i debat sobre l'informe SESPAS 2020; les violències com a un problema social, considerant diversos col·lectius (població immigrada, dones, gent gran i infància), i l’impacte en salut de l’avaluació de polítiques i programes de salut pública.

 

Enguany les Trobades s'iniciaran el proper 25 de març amb la sessió: Confiança vacunal: impacte en malalties reemergents i impacte en la Covid-19 i comptarem amb la participació de Cristina Rius, de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Luís Urbiztondo, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i Carmen Gallego, de la Unitat Docent del Parc de Salut Mar.

Seguirà un debat amb el públic assistent, per aprofundir en els aspectes abordats.

Les sessions són obertes a tot el públic interessat i tindran lloc de 14:00 a 16:00 hores en format Webinar (no presencial).

Activitats relacionades

webinar tics memora Inscriu-te
ACTUAL CA
COIGITalks
9è. Webinar. Fòrum de Debat. Cap una Societat Cuidadora
Tecnologías en las ciudades que cuidan
9-03-2021
dia de la dona 1
ACTUAL CA
COIGITalks
Taula rodona “Dona havia de ser”
Organitza: Facultat d'Infermeria (UdG)
10-03-2021
dia de la dona 3
ACTUAL CA
COIGITalks
Taula rodona “La gestió sanitària en clau de gènere: dones protagonistes”
Organitza la Facultat d'Infermeria (UdG)
11-03-2021