Cursos presencials de l'Escola d'Infermeria del Mar

Cursos ESIMAR
Cursos ESIMAR

OFERTA FORMATIVA Escola Superior d'Infermeria del Mar, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra.

Degut a l'àmplia demanda de formació en ecografia i ús d'ecògrafs per a personal d'infermeria, l'escola ha decidit oferir dos cursos de formació de nivells bàsic i avançat, de cinquanta hores cadascun (dos crèdits universitaris).

Els cursos estan impartits per docents experts, i compten amb una part teòrica i un taller pràctic en grups reduïts. A causa de l'alta demanda d'aquesta mena de formacions, hem volgut informar primer directament a centres, abans de fer pública la informació en la nostra pàgina web. Pregaríem la difusió de la informació adjunta, que considerem pot ser de molta utilitat per al personal d'infermeria tant d'atenció primària com d'hospitalització.

El curs de punció vascular perifèrica difícil ecoguiada compta amb una capacitació expedida pel centre a la finalització i superació d'aquest, al final d'un taller de pràctica a través de la simulació clínica, en grups reduïts d'un docent i ecògraf per a cada cinc estudiants. El taller tindrà una durada de 8.5 hores en el mateix dia, impartides al Campus del Mar.

El curs de principis bàsics d'ecografia per infermeres es durà a terme en col·laboració amb la Sociedad Española de Infusión y Acceso Vascular (SEINAV), i comptarà amb un taller pràctic de simulació de cinc hores amb ecògraf en grups reduïts. Els tallers es dividiran en dos grups, matí i tarda, per a facilitar la conciliació amb l'horari laboral, i tindran lloc en el mateix campus.

 

Activitats relacionades

Seminari sobre Atenció centrada en la persona: utopia o realitat
ACTUAL CA
COIGIFormació presencial
Seminari: Atenció centrada en la persona: utopia o realitat
Organitza: Comissió de Geriatria
Febrer 2022
Curs d'Electrografia bàsica
ACTUAL CA
COIGIFormació presencial
Curs d'Electrocardiografia bàsica
Organitza: Comissió de Formació
8, 10, 15 i 17 de febrer 2022