Fins el 20 d'octubre de 2022

Impulsem el teu projecte d'innovació sanitària i social!

2a. Crida a la Innovació CIMTI

 

El CIMTI obre la convocatòria de la 2ª CRIDA d’Innovació 2022 per donar suport i impulsar projectes innovadors, d'abast internacional i d'alt impacte en l'àmbit dels dispositius mèdic-tecnològics, diagnòstic in-vitro i salut digital, per tal que arribin a la ciutadania.

Els projectes seleccionats podran gaudir de tots els serveis que ofereix el CIMTI i que contribueixen a la seva maduració i conseqüent implementació al sistema sanitari i social català. El suport del CIMTI és personalitzat segons les necessitats i estat del projecte. En funció del seu estat de maduresa, els projectes seleccionats passaran a formar part del programa Impacte de suport del CIMTI , que inclou serveis valorats en 85.000 €.

Presenta la teva proposta del 12 de setembre al 20 de octubre. Per a més informació, pots consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

 

Quines propostes poden participar?

La Crida d’Innovació CIMTI està orientada a propostes amb equips multidisciplinaris que ofereixen solucions innovadores en l’àmbit sanitari i social com ara dispositius mèdic-tecnològics, diagnòstics in vitro, salut digital i teràpies digitals. Aquestes propostes poden provenir de les entitats SISCAT, centres CERCA, empreses o altres entitats sorgides del sistema sanitari i social català.

Consulta les bases complertes