Si ets infermera o infermer del sector privat i et vols vacunar, omple el formulari

vacunes covid-19
vacunes covid-19
Comparteix
17.02.21

Segons ens ha informat la Directora General de Professionals de la Salut, Dra. Montserrat Gea, del Departament de Salut, es preveu que, a partir de la setmana vinent, si les previsions de recepció de vacunes es compleixen, podran incrementar la vacunació de primeres dosi pels col·lectius candidats i candidates.  Montserrat Gea ha concretat que les infermeres pertanyen a un grup amb un risc d’exposició especial, i per això, estan classificades per a rebre les vacunes de  Pfizer i Moderna, de característiques diferents a altres vacunes.

Un cop confirmat que arriben el nombre de dosis compromeses per part del Ministeri, les infermeres que han fet arribar les seves dades a través del formulari, rebran la corresponent citació per adreçar-vos al punt de vacunació més proper.

El Col·legi va activar, fa algunes setmanes el formulari perquè es puguessin inscriure les infermeres que treballen al sector privat i que vulguin vacunar-se contra la covid-19. El  COIGI ha posat ja, a disposició del Departament de Salut,  les dades recollides fins aquest moment, perquè puguin organitzar l'operativa de vacunació.

El Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Girona (COIGI) vetlla perquè les infermeres i els infermers de tots els àmbits assistencials puguin estar protegits enfront la COVID-19.

Les infermeres que treballen en centres del sistema públic de salut de Catalunya (SISCAT) estan sent informats pels seus centres de treball sobre la manera com s'organitza l’operativa de vacunació.

Pel que fa a les infermeres del sector privat i les que treballen per compte propi, el COIGI ha activat aquest formulari per tal de recollir les sol·licituds de vacunació. La corporació posarà a disposició del Departament de Salut aquestes dades per tal que puguin gestionar l’operativa de la vacunació entre aquests professionals.

El Servei de Vigilància i Resposta a Emergències en Salut Pública responsable del Programa de Vacunació recorda que la Campanya de Vacunació enfront  la Covid-19 , en aquesta primera fase , està gestionada  directament des de Serveis Centrals i s’ha establert la següent priorització de grups per aquesta  etapa de vacunació contra la Covid-19:

  1. Residents i personal sanitari i sociosanitari que treballa en residències de gent gran i atenció a grans dependents
  2. Personal de primera línia en l’àmbit sanitari i sociosanitari
  3. Un altre personal sanitari i sociosanitari
  4. Grans dependents que no estiguin institucionalitzats

Actualment  ja s’està vacunant  personal sanitari de centres privats que tenen Unitats d’Hospitalització, i a mesura que es  disposin de més dosis s'anirà ampliant la vacunació a la resta del personal sanitari, de centres privats, per tal que ningú quedi sense vacuna.

Declaro el meu interès en accedir a la vacuna de la COVID19.Notícies relacionades

El CAC alerta sobre la presència a internet d’un discurs contrari a la vacunació contra la Covid-19

23.02.21

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) alerta sobre la presència a les principals...

El CAC i el Consell d’Infermeres col·laboren per combatre la desinformació sobre la salut i la vacunació, en especial sobre la Covid-19

16.02.21

El president del CAC, Roger Loppacher, subratlla la importància de comptar amb el personal que...

La covid-19 ja es considera una malaltia professional per a les infermeres

04.02.21

El passat 2 de febrer del 20201, el Consell de Ministres va aprovar un Reial Decret-Llei pel qual...

Els col·legis professionals de l'àmbit de la salut llencem el vídeo #RaonsperVacunarme amb un missatge conjunt per promoure la vacunació enfront la Covid-19

21.01.21

Els col·legis professionals de l’àmbit de la salut de Catalunya s’han unit amb l’objectiu...