Presentació de la Campanya de conscienciació a la ciutadania de la importància de vacunar-se per la COVID-19

Campanya COVID-19
Campanya COVID-19
Comparteix
03.05.21

Presentació de la Campanya “Jo et vacuno, per tu, per tots” per conscienciar a la ciutadania de la importància de vacunar-se per la COVID-19

Durant aquest mes de maig, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona promou una campanya de conscienciació ciutadana per incentivar la vacunació contra la Covid-19. L’objectiu principal és animar la població a vacunar-se.

La campanya compta amb un vídeo en el qual ha participat la capitana de l’Equip de Bàsquet Femení de l’UniGirona, Laia Palau, i cinc infermeres de l’Equip de Vacunació, Ruth Martín, coordinadora de l’equip, Cristina Almanza, Marta Coll, Maria Luisa Ordóñez i Marta Tejada.

El COIGI vol que aquesta campanya serveixi com a motivació social però també per visualitzar la tasca de les infermeres i els infermers en la lluita contra la pandèmia de Covid-19 i en l'actual procés de vacunació a la ciutadania que està en marxa.

Per fer front a la vacunació massiva que es preveu que hi hagi a partir d’ara, el Departament de Salut ha mobilitzat una gran quantitat d’infermeres i infermers com a voluntaris, que vacunaran fora dels seus horaris laborals, caps de setmana i festius inclosos. També s’ha mobilitzat un gran nombre de professionals jubilats, que s’han ofert a vacunar de manera voluntària. Molts d’aquests professionals estan vacunant des del principi de la campanya de vacunació, però a partir d’ara encara se n’incorporaran molts més.

Les infermeres i infermers del territori gironí han estat treballant en primera línia contra la pandèmia des del primer moment, tenint cura dels malalts de Covid-19 en tots els àmbits de la salut, des de les consultes d’Atenció Primària fins a les UCIS,  i també als centres geriàtrics. Ara toca vacunar massivament, com aviat possible, i les infermeres i infermers de les comarques gironines afronten aquest repte amb tota la professionalitat que les caracteritza.

Notícies relacionades

Reconeixement de l'Acadèmia de les Ciències Mèdiques de Girona al col·lectiu infermer

15.06.21

Divendres 11 de juny de 2021, es va celebrar l'acte de cloenda del l'Associació de Ciències...

Parlant de la campanya de vacunació amb tres infermeres

31.05.21

Parlem de la campanya de vacunació amb tres infermeres: Ester Rubinat, Elisenda Serra i Marta...

Què cal saber sobre la Covid persistent?

18.03.21

Des del COIGI transmetem un missatge d'esperança pel tractament de la malaltia reconeguda com a...

La covid-19 ja es considera una malaltia professional per a les infermeres

04.02.21

El passat 2 de febrer del 20201, el Consell de Ministres va aprovar un Reial Decret-Llei pel qual...