Inaugurada l'exposició "Infermeres en la memòria"

Inauguració exposició
Inauguració exposició
Comparteix
15.07.22

Dimecres 13 de juliol es va inaugurar l'exposició "Infermeres en la memòria. La força invisible d'una professió". La taula inaugural estava formada per la Sra. Lluïsa Garcia, presidenta del COIGI, la Sra. Anna Ramió, presidenta de l’Associació FEBE, el Sr. Salvador Campasol, director executiu del Sector Sud Gironès, Pla de l’Estany, Selva Interior i Alt Maresme i Selva Marítima, la Sra. Sílvia Llach, vicerectora de Territori i Compromís Social de la UdG i la Sra. Marta Madrenas, alcaldessa de Girona.

Malgrat l'excepcional calor durant questa setmana, la Junta de govern està molt satisfeta per la resposta rebuda i agraeix molt a totes les assistentes a l'acte la seva presència. Us anima a totes les col·legiades a visitar-la i experimentar el retrobament amb els orígens de la professió infermera.

Per motius de salut, la comissària de l'exposició, la Sra. Glòria Gallego, no va poder donar la conferència inaugural. En representació seva, la Sra. Anna Ramió va llegir unes paraules, explicant l'orígen de l'exposició i el seu contingut.

L'exposició estarà oberta fins el 28 de juliol, al Centre Cultural de la Mercè i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 i de 16:30 a 20:30 hores. A partir de setembre es podrà visitar a l'Hospital St. Pau de Barcelona.

A l'exposició es poden veure des de llibres antics, material d'infermeria i uniformes d'infermeria anteriors a 1977.

Crèdits de l'exposició

Notícies relacionades