Les infermeres i els infermers catalans reben el Premi d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat

Degana CCI i Presidenta COIGI
Degana CCI i Presidenta COIGI
Comparteix
21.11.22

Els XI Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat distingeixen les infermeres catalanes "per la seva tasca i el paper que el conjunt de professionals de la sanitat ha tingut i té respecte de les cures i l'atenció bàsica de la salut".

Glòria Jodar, degana del Consell de Col·legis d'Infermeres i Infermeres de Catalunya (CCIIC) i la presidenta del COIGI, Lluïsa Garcia van recollir el passat 18 de novembre, el Premi Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat, en representació dels quatre col·legis i de la professió.

El guardó corresponia a la categoria Iniciativa de fora de la Comarca dels XI Premis de Reconeixement Cultural del Baix Llobregat i agraïa "la vostra tasca (de les infermeres) i el paper que el conjunt de professionals de la sanitat ha tingut i té respecte de les cures i l'atenció bàsica de la salut. No ha estat fàcil concretar el premi en una sola organització, però vam considerar que posar en relleu el sector de la Infermeria era un reconeixement merescut per a vosaltres i, alhora, una excel·lent manera de reconèixer els sanitaris", va explicar Genoveva Català, presidenta del Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat.

Glòria Jodar va agrair la distinció i va posar en valor "que des de l'àmbit de la cultura es reconegui el valor comunitari de la salut".

El lliurament dels premis va tenir lloc al Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat, en un acte coorganitzat pel Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat i l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

Notícies relacionades

Reunió de presidentes amb la directora gerent de l'ICS per proposar millores pel desenvolupament professional de les infermeres

17.11.22

Les presidentes dels col·legis oficials d'infermeres i infermers de Catalunya i la degana del...

Comunicat de suport per a l'Agència de Salut Pública a Catalunya

10.11.22

COMUNICAT DE SUPORT PER TAL QUE LA FUTURA AGÈNCIA ESTATAL DE SALUT PÚBLICA (AESAP) S’UBIQUI...

Conclusions de l'informe Projeccions de la població infermera a l’horitzó del 2030

10.11.22

El Consell de Col·legis d’Infermeres de Catalunya publica un informe sobre la situació actual...

Reunió de les presidentes dels col·legis d'infermeres amb el nou conseller de Salut

07.11.22

Aquest matí, les presidentes dels col·legis d'infermeres i infermers de Catalunya i la degana del...

El programa “My Health@EU” permet interconnectar els sistemes de prescripció europeus

10.08.22

Des del passat mes de juliol, ja és possible retirar els medicaments prescrits mitjançant recepta...