Cursos de català, termini d'inscripció obert

Del 2 de novembre al 10 de desembre de 2021

Cursos català
Cursos català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha obert el període per a realitzar les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements.

Aquestes proves, que són un requisit per a la inscripció, ja es poden sol·licitar a partir del 2 de novembre fins al 10 de desembre.

La inscripció dels cursos d’hivern tindrà lloc del 17 al 21 de desembre de 2021 i estarà marcada per l’ampliació de l’oferta dels cursos presencials.

L'oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un catàleg complet de cursos de català. Els cursos especialitzats tracten de qüestions concretes, com ara l'atenció telefònica, com fer una exposició oral o com escriure a través de les xarxes socials. També disposa dels cursos generals de llengua, d'acord amb el Marc europeu comú de referència, amb certificació homologada. 

Els cursos s'ofereixen en modalitat virtual, semivirtual i en línia. L’oferta de cursos presencials s’amplia en els cursos de nivell més bàsics. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts.

Més informació

Activitats relacionades

Cursos ESIMAR
ACTUAL CA
Taller de sutures gener 2022
Inscripcions exhaurides
ACTUAL CA
COIGIFormació presencial
Taller de Sutures
Organitza: Comissió de Formació
20-01-2022
Girona
Curs d'Electrografia bàsica
ACTUAL CA
COIGIFormació presencial
Curs d'Electrocardiografia bàsica
Organitza: Comissió de Formació
8, 10, 15 i 17 de febrer 2022