×

Assessoria

 

 

Assessoria jurídica

L'Assessoria Jurídica desenvolupa la seva activitat en diferents àmbits, el primer en l'estrictament col·legial assessorant a la Junta del Col·legi, i el segon àmbit d'actuació és el d'assessorament als col·legiats evaquant les consultes que s'efectuen, sigui telefònica o personalment i elaborant les instàncies o documents que siguin necessaris L'assessor jurídic és el Sr. Carles Moret Lloses.

El primer contacte inicial s'adreçarà a les administratives del Col·legi i que aquestes derivaran la trucada. L'horari d'atenció és el propi del Col·legi.

 

Carles Moret Llosas Assessor jurídic i delegat de Protecció de dades

Assessoria fiscal

L'Assessoria Fiscal desenvolupa la seva activitat en diferents àmbits, el primer en l'estrictament col·legial assessorant a la Junta del Col·legi, i el segon àmbit d'actuació és el d'assessorament als col·legiats evaquant les consultes que s'efectuen, sigui telefònica o personalment i elaborant les instàncies o documents que siguin necessaris

L'assessor fiscal és el Sr. Marc Carreras de l'Assessoria Anper. El primer contacte inicial s'adreçarà a les administratives del Col·legi i que aquestes derivaran la trucada. L'horari d'atenció és el propi del Col·legi.

 

Marc Carreras i Vila Assessor econòmic

 

Assessoria en recerca

Servei gratuït de suport metodològic als col·legiats que vulguin realitzar treballs o articles de recerca o investigació.

Podeu demanar hora trucant al 972 204 061 o enviant un e-mail a coigi@coigi.cat