×

Podcasts per la ciutadania

Mitjançant el correu electrònic convidem als ciutadans fer arribar les seves observacions i suggeriments i donar eines als col·legiats per poder valorar-les i actuar per les vies que consideren oportunes.

Les adreces electròniques de contacte són les següents:

coigi@coigi.cat gicoi@coigi.cat

 

És obligatori posar el nom i cognoms del remitent i el seu D.N.I., no es respondrà cap correu que no estigui degudament identificat.

NOTA INFORMATIVA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades subministrades per Vè., quedaran incorporats en un fitxer automatitzat, titularitat del Col·legi Oficial d'Infermeres/ers de Girona amb la finalitat de prestar els serveis i demandes que ens sol·licita.
Així mateix li informem i vostè ens autoritza a la comunicació o cessió de dades personal a les administracions públiques establertes per llei i a altres entitats amb les quals s’han establert convenis de col·laboració sempre amb la finalitat de prestació de serveis per al col·lectiu de col·legiats.
La informació personal recollida és emmagatzemada en una base de dades propietat del Col·legi Oficial d'Infermeres/ers de Girona, qui assumeix les mesures d'àmbit tècnic, organitzatiu i de seguretat que garanteixen la confidencialitat i integritat de la informació de conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i resta de legislació aplicable.
En qualsevol moment Vè. pot exercir el dret a accedir, rectificar i, si escau, cancel·lar les dades de caràcter personal, mitjançant comunicació escrita dirigida Col·legi Oficial d'Infermeres/ers de Girona, amb domicili al C/ Albereda, 3-5 3r. de Girona (CP 17004),. També pot contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a coigi@coigi.cat / gicoi@coigi.cat. Sempre adjuntant el DNI.

Benvinguts i benvingudes a "La teva infermera t’aconsella", el nostre nou cicle de podcasts dedicat a oferir-vos eines pràctiques i aclarir conceptes importants sobre la vostra salut a mà de les infermeres i els infermers que formen part de les comissions de treball del COIGI.

 A cada episodi, abordarem temes rellevants que responen a les vostres inquietuds i demandes en educació per la salut. Des de la prevenció de malalties fins a la promoció d'hàbits de vida saludables,on  us proporcionarem la informació i els recursos necessaris per cuidar-vos millor.

Aquests podcasts són una oportunitat per aprendre junts, resoldre dubtes i empoderar-vos en la gestió de la vostra salut. Així que prepareu-vos per aquest viatge cap a un estil de vida més sa amb l'ajuda i l'acompanyament de les infermeres. Comencem!

1r. PODCAST: Dieta per a pacients que prenen SINTROM  “Què has de tenir en compte per un bon control"

Descarregar podcast
2n. PODCAST: Picades de medusa

Descarregar podcast