Finalitzat
10-03-2022
DURADA:  2 hores

Modalitat presencial

Si vols assistir personalment al seminari, envia'ns un correu a gicoi@coigi.cat

Horari: de 16:00 a 18:00 hores

Seminari: Atenció centrada en la persona: utopia o realitat

Organitza: Comissió de Geriatria

Seminari sobre Atenció centrada en la persona: utopia o realitat
Seminari sobre Atenció centrada en la persona: utopia o realitat

Després de molts anys d’escoltar que s’està realitzant l’Atenció Centrada en la Persona (ACP) en els centres residencials, aquest  seminari pretén aprofundir en la situació actual del model d’ACP en aquests centres residencials de la província de Girona.

L’interès és conèixer (tenir la fotografia) quina és la situació actual de l’atenció a les persones grans que estan institucionalitzades a  la província, les diferents formes de treballar i els avantatges i inconvenients d’aplicar l’ACP. També es busca una reflexió conjunta del model i identificar necessitats comunes per una atenció unificada a les persones grans.

Ponents:

  • Elena Fernández Gamarra: psicòloga i consultora independent en la seva organització Observandi (desenvolupament organitzatiu, d'equips i de persones). 
  • Daniel Moreno García: infermer i supervisor d'infermeria del centre sociosanitari Palamós Gent Gran. 
  • Carme Solà Pujol: infermera i directora de la Residència Geriàtrica municipal Zoilo Feliu de la Bisbal d'Empordà.
  • Sònia Robles Muñoz: infermera i directora tècnica, infermera i RHS en la Residència Geriàtrica Montsacopa. Mapadora de DCM.
  • Ester Campmol i Aymerich: infermera i directora a la Residència Assistida i Sociosanitari Puig d’en Roca de Girona, Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. 

 

Activitats relacionades