Periode d'inscripció: de l'1 al 31 d'octubre de 2024
Durada (h) 8
Núm. de places: 30
Preu: 16€
Modalitat online a Campus Talent Infermer
Objectiu general: identificar les bones pràctiques que cal tenir en compte per garantir els objectius d’una intervenció individual o grupal amb la persona atesa quan aquesta es fa a través d’una videoconsulta.
Específics:
Contingut
Mòdul 1. Salut digital (2,5h) 1. Definició dels conceptes de telesalut i de la situació actual 2. Procés de virtualització: transformació de consultes presencials a consultes virtuals 3. Tipus de videoconsultes (individual i grupal)
Mòdul 2. Organització d’una videoconsulta (1,5h) 1. Seguretat i privacitat de la visita 2. Passos a seguir abans, durant i després de la videoconsulta 2.1. Preparació del professional abans d’iniciar una videoconsulta 2.2. Passos a seguir durant d’una videoconsulta 2.3. Passos a seguir després duna videoconsulta
Mòdul 3. Comunicació i dinamització en la videoconsulta (4h)
Programa docent
Codi curs 009TI/2024
Docents
Mariona Vilar Infermera amb l'especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària, actualment treballant a l'atenció primària del CAP de Sarria de Ter (Girona). Formada amb el màster de salut digital de la UOC 2021. Vocal de la Junta de Govern del col·legi oficial d'infermeres/rs de Girona
Eva Demarchi Merino Llicenciada en pedagogia (UB). Màster en disseny i producció de materials multimèdia (UBV). Especialització en Comunitats Virtuals i Xarxes Socials (UOC). Moodle Course Creator Certificate (CV&A Consulting). Especialitzada en e-learning, en formació d'empresa i en l'àmbit de la salut, amb més de 20 anys d'experiència.
Gisel Fontanet Cornudella. Coordinació Infermera i educadora social. Màster en educació per a la salut ( 2012-UDL). Postgrau en el Desenvolupament del Talent a les organitzacions ( 2017- IL3 UB). Responsable de Talent infermer@ COIB.
Comentaris: Activitat acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries
Adreçat a:
Infermeres i professionals de la salut que vulguin aprendre o millorar la gestió d’una videoconsulta en salut, individual o grupal, metges/metgesses, psicòlegs/ psicòlogues, treballadores/treballadors socials ….