×

INT348-20 - 2 diplomats/ades en infermeria (DUI)

Província:
Barcelona
Ciutat:
Barcelona
Empresa:
Departament d'Interior - Generalitat de Catalunya
Persona de Contacte:
Servei de Vigilància de la Salut Laboral
Telèfon:
93 551 2000
Adreça electrònica:
svsl.interior@gencat.cat
Plaça vacant:
Diplomat/ada en infermeria, especialitat en infermeria del treball, grup B1
Estudis:
Diplomatura en Infermeria, especialitat Infermeria del treball, i certificat del nivell de suficiència de català C1 o equivalent.
Experiència:
- Realitzar les proves complementàries dels exàmens de salut del personal del Departament, d’acord amb els diferents protocols previstos, i avaluar-los conjuntament amb la vigilància de la salut, en especial les relatives a valoracions de vulnerabilitat i especial sensibilitat a la SARS-CoV-2. - Gestió del personal vulnerable i sensible a la COVID-19. - Col·laborar en l’aplicació i implantació dels plans de salut laboral, amb la finalitat d’aconseguir els objectius preventius previstos pel Departament d’Interior, en el camp de la vigilància de la salut i en relació a la COVID-19. - Contribuir en la realització i execució de les activitats preventives específiques de la Unitat de Vigilància de la Salut a què està adscrit. - Impartir les activitats informatives i formatives necessàries derivades de l’especialitat de Vigilància de la Salut. - Junt amb el metge/ssa de la Unitat de Vigilància de la Salut, desenvolupar i elaborar programes preventius així com protocols específics. - Col·laborar en la gestió dels contractes signats amb les entitats responsables de la realització de reconeixements mèdics específics, Serveis de Prevenció Aliens, per a la realització de serveis propis de l’especialitat de Vigilància de la Salut. - Junt amb el metge/ssa, coordinar totes les seves actuacions amb la Unitat de Vigilància de la Salut del Departament, pel que fa a temes mèdics, i amb els diferents tècnics del Servei de Prevenció del Departament, pel que fa a la resta d’especialitats preventives (Seguretat en el Treball, Higiene Industrial i Ergonomia/Psicosociologia Aplicada). - Gestionar la documentació derivada de la seva activitat, restant aquesta a disposició el metge/ssa responsable de la unitat de VS. - Controlar i gestionar les farmacioles dels diferents centres de treball. - Qualsevol altra tasca relacionada amb la seva activitat que li sigui encomanada pels seus superiors jeràrquics.
Tipus de contracte:
Per substitució de les persones titulars
Jornada laboral:
Completa: 37,5 hores
Sou:
segons taules retributives personal laboral de la Generalitat de Catalunya
Observacions:

Les persones interessades que compleixin els requisits d’ocupació del lloc poden presentar la seva sol·licitud, acompanyada d’un curriculum vitae, des del dia 19/11/2020 fins al dia 02/12/2020, ambdós inclosos, a l’adreça de correu electrònic svsl.interior@gencat.catrnA l'assumpte del correu cal especificar la referència de l’oferta INT348/20 Infermer/a, juntament amb el nom i cognoms.rnEl procediment de selecció consistirà en l’estudi del currículum. Les persones candidates podran ser convocades a una entrevista i/o prova.