COVID-19

Des del mes de març vivim immersos en una pandèmia originada per un virus desconegut fins ara, altament contagiós, contra el qual encara no es disposa de cap vacuna per evitar la malaltia. Tampoc existeix immunitat adquirida en la comunitat contra aquest virus.          

Des del mes de març de 2020, ha estat duríssim per a totes nosaltres. Hem hagut d'adaptar-nos en poc temps a canvis de protocols, procediments i circuits que en els primers dies s’anaven modificant contínuament. Ens hem hagut d'acostumar a exercir la nostra tasca diària amb els EPIs i hem hagut de superar la por que ens va envair quan primera vegada ens els col·locàvem. Sovint ens ha mancat tot el material de protecció necessari i això ha fet que ens reinventéssim per protegir-nos.                                                              

Les professionals del nostre col·lectiu hem arribat a aquest moment deixant pel camí una part de nosaltres. Hem après moltes coses i n'hem perdut d’altres, hem treballat molt dur i tenim una barreja de sentiments.

Però el que és indubtable és que hem estat un col·lectiu valent en exposar-nos a un enemic tan potent, que hem demostrat una gran fortalesa malgrat que a vegades ens ha envaït el desànim,  i que hem lluitat de manera exemplar tot i no disposar sempre dels mitjans necessaris.

SOM INFERMERES, la primera línia de defensa davant la Covid-19 i l’esperança dels nostres pacients.

 

FORMULARI PER A LES INFERMERES I INFERMERS DEL SECTOR PRIVAT QUE ES VOLEN VACUNAR

Segons ens ha informat la Directora General de Professionals de la Salut, les infermeres pertanyen a un grup amb un risc d’exposició especial, i per això, estan classificades per a rebre les vacunes de  Pfizer i Moderna, de característiques diferents a altres vacunes. Un cop confirmat que arriben el nombre de dosis compromeses per part del Ministeri, les infermeres que han fet arribar les seves dades a través del formulari, rebran la corresponent citació per adreçar-vos al punt de vacunació més proper.

El Col·legi va activar, fa algunes setmanes el formulari perquè es puguessin inscriure les infermeres que treballen al sector privat i que vulguin vacunar-se contra la covid-19. El  COIGI ha posat ja, a disposició del Departament de Salut,  les dades recollides fins aquest moment, perquè puguin organitzar l'operativa de vacunació.

Si encara no heu enviat la vostra sol·licitud, feu-ho a través d'aquest formulari:

Declaro el meu interès en accedir a la vacuna de la COVID19.