El COIGI atorga 31 ajuts econòmics per a Màsters i Postgraus per al curs 2022-2023

capçalera beques i ajuts
capçalera beques i ajuts
Comparteix
17.11.22

Aquesta setmana, el COIGI ha abonat ja els ajuts econòmics a les 31 col·legiades i col·legiats que els han sol.licitat. Una part del total econòmic d'aquests ajuts anava a compte del COIGI i una altra part a compte del Consejo General de Enfermeria que va destinar a principis del 2022, 13.300€ per al COIGI, en concepte d'ajudes a la recerca i dels quals el COIGI podia atorgar. En el nostre cas, es va decidir dedicar-los a la formació de les col·legiades i els col·legiats en programes d'estudis de màsters i postgraus.

Cada sol·licitant han rebut el 10% de l'import de la matrícula 2022-2023.

Us recordem que la convocatòria d'aquests ajuts va estar oberta des del 15 de juny a l'1 d'octubre de 2022, i les i els sol·licitants havien d'enviar el programa complert del curs, el justificant de pagament de la matrícula i el document d'admissió als estudis. Una vegada s'han valorat totes les sol·licituds rebudes, s'ha determinat el pagament de 10% i durant aquesta setmana s'han abonat individualment a cada sol·licitant.

Igualment, 5 doctorants han sol·licitat l'ajuda econòmica que el Consejo General de Enfermería ha ofert per aquest curs. Actualment està en fase de resolució i és el Consejo qui els atorga directament.

Notícies relacionades

Estratègies comunes per reclamar l'A1

09.09.22

Durant aquest any, Consejo General de Enfermería es va reunir amb associacions d'infermeria...

El CGE denuncia que volen substituir infermeres de Geriatria per "tècnics avançats"

10.08.22

El Consejo General de Enfermería ha denunciat que el grup DomusVi preten atorgar competències...