×
de l'1 de juliol al 31 de desembre de 2023

 

Creus que tens la millor fotografia infermera de l'any?

Consulta les bases 

#FotoEnfermería2023

Concurs de fotografia del Consejo General de Enfermería

El certamen fotogràfic que cerca la millor foto infermera de l´any. Les candidatures estan obertes fins al 31 de desembre del 2023 i volem trobar la millor imatge infermera d'Espanya.

Guia bàsica de participació a les dues categories diferents del concurs

Com participar per Instagram?

1. Triar un títol i pujar la foto infermera a un perfil públic d'Instagram. Etiqueteu el compte @fotoenfermeria

2. Enviar un correu electrònic concursofotos@consejogeneralenfermeria.orgamb la foto que puja en bona qualitat. Indicar l'assumpte FotoEnfermeria – Instagram i incloure les dades personals exigides a les bases. 3. Demanar a amics que votin la foto pujada. Es classificaran les que més “m'agrada” tinguin.

Com participar a la categoria General?

També es pot participar únicament per correu electrònic enviant les dades personals que s'exigeixen a les bases i la foto a concursofotos@consejogeneralenfermeria.org.

En aquest cas, a l'assumpte de l'e-mail s'haurà d'indicar FotoEnfermeria – General. En aquesta categoria, serà un jurat, compost per infermers i professionals de la fotografia el que seleccioneu les imatges classificades mes a mes.

Com a novetat, aquest any, la categoria General compta amb una nova secció: "Brain Health". Un apartat que cerca potenciar la infermeria neurològica. Les infermeres que vulguin optar a aquest premi hauran d'enviar les fotografies d'infermeria neurològica al correu concursofotos@consejogeneralenfermeria.org, indicant a l'assumpte: FotoEnfermeria - General "Brain Health".

Aquí, dos experts de SEDENE, juntament amb el jurat seleccionaran les fotografies classificades en aquesta secció que passaran directament a la final. Premis

Les millors fotos de cadascuna de les categories s'enduran premis de 1.000, 500 i 250 euros. Per a la secció especial "Brain Health", la premiada/o rebrà 500 euros.