×

Programa d’activitats de Benestar i Salut a la Natura del projecte GiroNat

El projecte GiroNat, projecte que fomenta la renaturalització de la ciutat de Girona, compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico (MITECO), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

El projecte té com a objectiu impulsar la biodiversitat i infraestructura ecològica per portar la ciutat cap a la renaturalització urbana, transformant Girona en una ciutat més verda, resilient i saludable. Per tal d’apropar la natura a la ciutadania i posar-la al seu servei, una de les accions planificades en el marc de GiroNat és fer activitats de benestar i salut a la natura.

Aquesta acció s’emmarca en el programa Healthy Parks, Healthy People de la UE i s’inspira en l’experiència d’altres països on s’ha implementat amb èxit com per exemple Japó, Finlàndia o Anglaterra. Es faran activitats durant el període 2023-2025 amb la voluntat que tingui un impacte real en el benestar i la salut de la població i que sigui sostenible més enllà del 2025.

Per tant, els objectius d’aquest programa són enfortir el vincle salut-natura entre les persones que viuen, estudien i treballen a Girona i promoure un programa d’activitats a la natura.

Passejades guiades en entorns naturals i amb un seguit de propostes per enfortir la reconnexió  de la natura, la Salut i el Benestar Psicocorporal. Els beneficis en la salut i el benestar es potencien, gràcies a un contemplar i estimular els sentits, caminar lent i amb presencia, l’aerobiologia forestal, espais de silenci i relaxació, la respiració conscient i una reconnexió amb l’entorn natural a través del cos, ment i emocions.

Les activitats són gratuïtes però requereixen inscripció prèvia. Podeu formalitzar-la clicant els enllaços i omplint el formulari corresponent.

Activitats relacionades

Club de lectura del COIGI
ACTUAL CA
COIGITalks
Club de lectura del COIGI
Organitza: comissió de sèniors
26 de juny de 2024
Girona
Vina a la festa de benvinguda de les noves col·legiacions
Inscriu-te

Inscriu-te

Si no sou col·legiats a Girona truqueu a COIGI (972 20 40 61)
La seva autorització és necessària per poder accedir als cursos:
INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES
Responsable del tractament: Col·legi Oficial d'Infermers/eres de Girona
Finalitat: Gestionar les sol·licituts d’informació i/o contacte dels usuaris de la nostra web
Legitimació: consentiment dels ineressats mitjançant les caselles de marcació habilitades
Destinataris : No comunicarem les dades a tercers, excepte que ho indiqui la llei o sigui necessari per la finalitat del tractament
Termini de conservació: mentre es mantngui la relació amb l’interessat, o durant els terminis legalment establerts.
Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició, previstos a l’RGPD - LOPDGDD, tal com s’explica a la nostra política de privacitat.
ACTUAL CA
COIGITalks
Vina a la festa de benvinguda de les noves col·legiacions
12 de juliol de 2024
Girona