×

Laura Manzanero i la Marta Pastor, infermeres del COIGI guardonades amb Premis ·TenimTalent 2024

Marta Pastor, Àngela Vila i Marina del Rios
Marta Pastor, Àngela Vila i Marina del Rios
Comparteix
31.05.24

"10 infermeres que ajudaran a canviar el mon de la salut”

Aquest any, dues infermeres gironines han estat guardonades:

Laura Manzanero, jove talent en gestió

Marta Pastor, jove talent activista

La Societat Catalano-Balear d’Infermeria (SCBI) va crear al 2017 els PREMIS #TENIMTALENT per a joves infermeres i infermers que lideraran el futur de la nostra professió

Els Premis #TenimTalent es configuren com una proposta per dissenyar una Smart List de joves infermeres i infermers amb talent capacitat o actitud especial per desenvolupar una activitat amb gran habilitat i carisma.

Volen descobrir a joves professionals que tindran un impacte en el nostre futur. Preguntarem a experts sobre quines són aquelles persones que emergiran en el futur en la seva àrea d’expertesa, però també recollen nominacions d’altres professionals per descobrir a aquestes 10 infermeres que ajudaran a canviar el mon de la salut .

Des de la SCB Infermeria volen apropar-nos a algunes de les ments més brillants del món de la infermeria per descobrir a les futures persones que transformaran la professió. Algunes d’elles es possible que ja les coneguis, altres estan per descobrir. De totes maneres, són infermers i infermeres que realment has de conèixer!!

 

Notícies relacionades