×

El 15 de setembre finalitza el termini per optar a una de les dues ajudes econòmiques per al Màster en Promoció de la Salut de la UdG

Comparteix
04.09.24

El grup interdisciplinari de professionals per la Promoció de la Salut a Girona ha decidit atorgar dos ajuts econòmics, pel finançament de la matrícula del Màster en Promoció de la Salut de la UdG en el curs 2024-2025. Això és fruit del suport de DIPSALUT i l’aposta conjunta que realitzem per la promoció de la salut. 

La dotació total és de 2000€, repartits en dos premis de 1000€. S’haurà d’aplicar la corresponent retenció d’IRPF vigent. Es nomenarà una comissió avaluadora des del Grup de Coordinadors de professionals per la Promoció de la Salut de Girona. La Comissió de Valoració avaluarà de les sol·licituds presentades, com també la proposta de concessió de les ajudes.

Per fer inscripció envia els documents necessaris al correu: gicoi@coigi.cat

Llegeix les bases de la convocatòria

El termini de presentació de sol·licituds s’acaba el 15 de setembredel 2024.

La valoració de les sol·licituds es durà a terme per un jurat composat per membres del Grup interdisciplinar de professionals per la Promocióde la Salut a Girona. La comunicació del resultat de la deliberaciódel jurat es durà a terme durant la segona quinzena de setembre de 2024.

 

Notícies relacionades

Obert el termini de presentació per demanar ajuts per fer màsters, cursos d'experts i postgraus

13.09.24

Des del 16 de setembre de 2024, podeu presentar la sol.licutud d'ajuts econòmics per a la...

Guanyadores del sorteig de dues beques del Màster en Gestió i Planificació de Centres i Serveis Sanitaris de CTO.

26.10.23

Ahir, dimecres 25 d'octubre de 2023, a les 16:00 hores, va tenir lloc el sorteig de les dues beques...