×

Míriam Broncano Bolzoni

Míriam Broncano Bolzoni
Míriam Broncano Bolzoni

Vocal 1a.

Currículum


-Diplomada en infermeria per la Universitat de Girona (UdG). Màster en Infermeria Psiquiàtrica i Salut Mental per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster Oficial en Promoció de la Salut per la UdG.
Doctora en Biologia Molecular, Biomedicina i Salut per la UdG (2019) amb la tesi doctoral titulada "La salud mental de las personas con trastorno psicótico desde una perspectiva positiva, multidimensional y de recuperación" dirigida per la Dra. Dolors Juvinyà Canal, la Dra. Mònica González Carrasco i la Dra. Mª Teresa Lluch Canut.  
-Ha treballat com a infermera assistencial a la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de l’Institut d’Assistència Sanitària (IAS) en les unitats d’hospitalització de psiquiatria d'adults, infanto-juvenil i patologia dual. Des de 2018, vinculada a la salut mental comunitària, treballant en el Programa Suport Individualitzat i al Centre de Salut Mental de la Selva Marítima.  
-Realitza docència al Departament d'Infermeria de la Universitat de Girona des del curs 2015-16. També és professora al Màster d'Emergències i Urgències de la Universitat de Girona i ha impartit alguns cursos relacionats amb infermeria de salut mental. 
-Ha format part de diversos comitès científics i organitzatius de jornades i congressos.
-També és de la comissió consultora de la 'Unidad de Investigación en Cuidados de Salud' (Investen-ISCIII) i de la comissió de salut mental del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya. És directora de la Revista de “Enfermería y Salud Mental”. Ha format part de la junta de l’Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental, durant més de deu anys. 
-Autora de diverses publicacions d'articles, capítols de llibres, pòsters i comunicacions orals a congressos o jornades. Ha estat becada en diverses ocasions en projectes d'investigació. 

Junta de govern

M. Lluïsa Garcia Garrido M. Lluïsa Garcia Garrido Presidenta
Angela Vila Àngela Vila Vendrell Vicepresidenta
Anna Sitjes Bosch Anna Sitjes Bosch Tresorera
Sílvia Bosch Agustí Sílvia Bosch Agustí Secretària
Creu Salgado Rodríguez Creu Salgado Rodríguez Vocal 2a.
Mariona Vilar Pont Mariona Vilar Pont Vocal 3a.
Marta Figueras Roldan Marta Figueras Roldan Vocal 4a.
Carlota Torner Galindo Vocal 5
Elena Gil Batlle Elena Gil Batlle Vocal 6a.
David Camara Liebana David Camara Liebana Vocal 7è.